06 - 422 31 522 ellen@skinbodymind.nl

Praktische Informatie

Hieronder vind je alle praktische informatie omtrent Hypnotherapietherapie en Integratieve Psychotherapie bij Ellen Skin, Body & Mind. De werkwijze en duur van de therapie. Vervolgens de tarieven, vergoedingen van de zorgverzekering en de klachtenregeling. Als laatste de eventuele wachttijd. Je kunt direct in de online agenda een gratis kennismakingsgesprek inplannen.

Praktische informatie

Werkwijze

Wanneer je kiest voor therapie bij Ellen Skin, Body & Mind dan starten we, eventueel na een gratis kennismakingsgesprek, met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek gaan we uitgebreid in op jouw vraag en doelstelling. Welke therapie past het beste bij jou. Hierna bepaal jij of en hoe we verder gaan. Motivatie is een belangrijk element bij het volgen van therapie.

Het traject

Zoals net omschreven bepalen we bij de intake hoe jouw traject eruit gaat zien. Dat doen we vanzelfsprekend op basis van de vraagstelling in combinatie met jouw persoonlijke wensen en voorkeur. Tussentijds zullen we regelmatig kort evalueren om er zeker van te zijn dat we nog op de goede weg zitten, of er inmiddels al doelen zijn behaald en er eventueel doelen moeten worden bijgesteld. Zodra je hebt bereikt wat je voor ogen had, of je op eigen kracht weer verder kunt, ronden we het traject af. Hypnotherapie en Integratieve Psychotherapie zijn intensieve en meestal kortdurende therapievormen. Natuurlijk is dit afhankelijk van jouw vraag en situatie.

Tarieven therapie, PDS en Misofonie behandeling

Voor je in therapie komt bij Ellen Skin Body & Mind kun je gebruik maken van een gratis kennismakingsgesprek. De prijs van de intake en de opvolgende sessies is € 95,-. Voor de Misofonie behandeling is de prijs € 93,- voor kinderen tot 18 jaar en     € 98,- vanaf 18 jaar. De intake duurt max 1,5 uur en de daarop volgende sessies doorgaans 3 kwartier tot 1 uur.

Sessies bij Ellen Skin, Body & Mind worden soms gedeeltelijk vergoed door zorgverzekeraars vanuit het aanvullende pakket. Het voordeel van vergoeding uit de aanvullende zorgverzekering is dat het eigen risico niet wordt belast en dat er geen verwijzing van de huisarts nodig is. Kijk voor vergoedingen van verschillende zorgverzekeraars op de zorgwijzer.  Informeer voor jou vergoeding van tevoren bij je zorgverzekeraar. Vermeld daarbij dat Ellen Skin, Body & Mind is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten (NBVH).

Klachtregeling

Als geregistreerd lid van de beroepsvereniging NBVH val ik onder de NBVH-klachtenregeling gebaseerd op de Wkkgz. Ik heb, als NBVH-lid, de status van zorgaanbieder, in de zin van de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Stbl. 2015, 407). Meer informatie klik hier.

Lidmaadschap

Lid van Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapie (N.B.V.H.)
Lid van Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (R.B.C.Z.)

Lid van de Samenwerkende PDS-therapeuten

KvK nummer  30130257

 

 

 

Wachttijd

Momenteel is er geen wachttijd.

nbvh logo
RBCZ
PDS therapeuten

Lidmaadschap

Lid van Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapie (N.B.V.H.) 
Lid van Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (R.B.C.Z.) 

Lid van de Samenwerkende PDS-therapeuten

AGB praktijk 
AGB zorgverlener 

KvK nummer  30130257

Wachttijd

Momenteel is er geen wachttijd.

nbvh logo
RBCZ
PDS therapeuten
lotus klein

Ontvang

3 GRATIS Visualisaties

 

Bijna klaar, vul hieronder je naam en email in en krijg toegang tot de 3 gratis visualisaties.

Je ontvangt de link in je mailbox! Veel plezier ermee.

Pin It on Pinterest