06 - 422 31 522 ellen@skinbodymind.nl

Mijn naam is Ellen

Of je op de goede plek bent…

Vraag jij je dat nu ook af?

Ik zal in het kort wat over mijzelf vertellen om je een antwoord te geven op die vraag.
Mijn naam is Ellen Weijman, ik ben de trotse moeder van 3 prachtige  zoons.
Ik heb een Integratieve Psychotherapie/Hypnotherapie praktijk aan huis.

toen 

Mijn cirkel

In de loop der jaren ontwikkelde ik een eigen stijl. Mijn stijl is “natuurlijk in balans”. Dit kwam in mijn eerste werk jaren tot uiting in mijn schoonheidssalon waar ik met 100 % natuurlijke producten werk. Op een natuurlijke manier iemand van binnen en van buiten in balans brengen staat daar centraal.

Als lichaam en geest in balans zijn, komt je ware schoonheid als vanzelf naar buiten. Met deze visie ben ik het na al die jaren nog steeds volmondig eens, toch ontbrak er toen nog iets voor mij. Mijn rugzak met mogelijkheden moest worden aangevuld om zo nog meer mensen te kunnen helpen.

In 2012 stond mijn leven op zijn kop door een scheiding. In deze periode heb ik steun gezocht en gevonden bij een geweldige therapeute. De “reis” die ik daar, met haar begeleiding, gemaakt heb was voor mij heel erg bijzonder. Een kado aan mijzelf. Dit gaf een boost: DIT WIL IK OOK KUNNEN! Dit zou de perfecte aanvulling zijn in mijn rugzak met mogelijkheden. Zo begon ik in 2014 aan de opleiding Counselor en direct daarna  Integratieve Psychotherapie bij BGL & Partners. Nu is de cirkel rond en ben ik in staat om totaal holistisch te kunnen werken.

Mijn werkwijze

Mijn holistische werkwijze houdt in dat ik in de therapiepraktijk professionele begeleiding bij emotionele, lichamelijke en psychische klachten kan bieden. Kortom ik ben in staat om jou te laten stralen van binnen en van buiten.

Mijn advies: geef jezelf een mooi kado

Ik gun vele zo’n “reis” te mogen maken. Om nog meer die natuurlijke balans te vinden. Je leven weer in eigen hand te nemen, weer te gaan genieten en te weten waar dingen vandaan komen. Kijk rustig rond op de site en ontdek wat ik voor jou kan betekenen. Mocht je vragen hebben schroom dan niet en neem contact met me op.

Voor Gezichtsbehandelingen:

Voor Lichaamsbehandelingen:

Wil je meer weten over Therapie:

4 + 4 =

lotus klein

Ontvang

3 GRATIS Visualisaties

 

Bijna klaar, vul hieronder je naam en email in en krijg toegang tot de 3 gratis visualisaties.

Je ontvangt de link in je mailbox! Veel plezier ermee.

Pin It on Pinterest